Saturday, June 1, 2013

Year-End Talent Show

Satu lagi event besar YIS di penghujung tahun (academic year 2012/2013) - Year-end Talent Show. Tiap- tiap tahun ada sebenarnya. Dan tiap-tiap tahun ianya berbeza sebab anak-anak sentiasa bertukar grade kan.. hehe..
Rabu malam lepas, kita ke auditorium YIS lagi.. Alisya bersama Grade 2N, buat persembahan nyanyian. Siap pakai baju sedondon. Rajin sungguh Ms. Preeta mencari t-shirt untuk anak-anak murid satu kelas.


Adlina pulak bersama Grade 5P buat persembahan menggunakan instrument. Aiseeehhh... sama macam last year jek, lagu jek yang lain kot.. and also her position on stage dah lain... :)  Main apa tu, xylaphone kan...


Selain dari persembahan kelas-kelas, ada juga budak-budak yang buat persembahan solo, duet mahupun berkumpulan. Yang nyanyi ada, yang main alat muzik ada, yang menari pun ada... Berani budak-budak ni kan... hehe..

dalam pada tu, masa ucapan pembukaan oleh Principle Mr. Cooke, ada diselitkan gambar-gambar ilustrasi untuk bangunan baru YIS yang bakal dibina... kelas gambornya.... hehe...




..:: Happy Reading ::..