Sunday, February 7, 2016

Can't wait..... can't wait.... nnggeeee...

today is 7/2/2016.... it's only 10.00am... I am in the office.... physically yes but not mentally.... hahahaha... My parents is on their way KUL-JED ...wwuuhhhoooo.... my mummy is coming... my daddy is coming....  I cannot concentrate on my work already.... hahahha...  nak balik rumah laaaaa..... 


My nephew and nieces sending off their grannies at KLIA earlier today... 

My eldest niece with my dad at the airport...

Tuesday, February 2, 2016

#nak bebel

Masa belum dapat barang, merungut tak habis-habis
Kenapa takde barang, kenapa tak cukup barang, kenapa tak sediakan barang
Bila dah dapat barang, pun merungut tak habis-habis
Kenapa aku yang kena angkat, kenapa aku yang kena simpan, kenapa aku yang kena jaga
abis nak apa sebenarnyaaaa..... ggggggrrrrrrrr.....

boleh tak "enough said and be a doer" (quote Syed Azmi - the famous NGI)