Skip to main content

Self-confidence

Study tertangguh-tangguh ntah berapa semester... sistem tak jalan, keje tak jalan, otak tak jalan... tatau la which one comes first.. :( 
Cuti semester kali ni, nekad nak jumpa my good friends (lecturers jugak) tunjuk sistem yang dah dibina. Ya allah... rupa-rupanya masalah Utama adalah lacking of self-confidence... bila dah berbincang dengan kawan-kawan, semua ok jek sebenarnya. Struktur dah ok, flow dah ok, system dah ok, tinggal lagi nak modify content jek... 
Alhamdulilah, syukur ya allah bukak pintu hati nak bincang dengan kawan-kawan… walaupun plan asal nak jumpa cuma untuk hang-out coffee-time, tapi hati dah nekad nak bawak jugak MacBook and discuss... legaaaaaa sangat dapat berbincang dengan kawan-kawan yang memahami ‘perit-getir’. kononnnnnnn... hahahaha... 
Dah confident sket, baru berani mengadap supervisor... lepas tu mengadap assistant supervisor... hahahaha... takuiiiiittttttt...


Comments

Ghazali said…
All the best !!!!

Muga Allah mempermudahkan segala galanya
ejalz said…
wahh… masih singgah di sini yaaa.. :) Alhamdulillah…
Aminnn for the doa.. appreciate it..